Een klimbos als bedrijfsuitje

Je kunt tegenwoordig als bedrijfsuitje op meerdere plekken een bezoek aan een klimbos boeken. Ben jij op zoek naar een actieve en bijzonder spannende activiteit? En zijn er geen gevallen van extreme hoogtevrees binnen jullie team? Verleg dan de grenzen van jezelf en je collega’s en boek een klimbos als bedrijfsuitje. Hierbij leg je een parcours af over touwbruggen, zwevende planken, slingers, klimrekken en touwnetten, dat je door de toppen van de bomen voert. Niet voor bangerikken, maar absoluut een activiteit waarbij jij en je collega’s onder de indruk zullen zijn van elkaars durf en lenigheid.
Bedrijfsuitje

Hoe werkt een klimbos als bedrijfsuitje

Een klimbos is een parcours in een bos. De spelers worden hierbij begeleid door ervaren klimexperts, die in het begin een uitgebreide instructie geven over het veilig gebruik van het parcours. Ze kunnen ook mensen die net iets minder sportief zijn helpen om het parcours af te leggen. Als deelnemer krijg je een klimgordel en een helm. Bij de instructie, die plaatsvindt op een laag deel van het parcours, wordt jullie geleerd om jezelf te zekeren. Zodat je op elk punt van het klimbos vastzit aan een stalen lijn en veilig bent als je zou vallen.

Waarom is dit uitje leuk voor een groep collega’s

Het is heel goed voor de teambuilding om mensen samen een uitdaging te laten beleven. Ondanks dat een klimbos veilig is, is je weg zoeken over een parcours op een hoogte van een paar meter erg spannend, en levert dus de sfeer op waarin mensen naar elkaar toegroeien. Je zult merken dat je collega’s elkaar gaan aanmoedigen, en tegen elkaar op gaan bieden om de allermoeilijkste routes over het parcours te zoeken en af te leggen. Na afloop is iedereen moe en voldaan. Combineer een bezoek aan het klimbos met een diner en of een ander sportieve activiteit om er een extra leuke dag van te maken.

Wat kost een bezoek aan een klimbos

Nog een goede reden om naar een klimbos te gaan, is dat deze activiteit erg betaalbaar is. Voor twee á drie uur klimmen betaal je over het algemeen slechtst € 15,00 tot € 30,00 per persoon, afhankelijk van de grootte van het parcours en het aantal instructeurs.

Geef een reactie