Geef je woning een frisse look met een visgraat vloer

Van tijd tot tijd kan je ineens iets nieuws willen in je woning. Je bent uitgekeken op de huidige indeling, kleuren en/of meubelen. Verhuizen om deze reden is wel heel erg rigoureus, dus het is slim om eerst te kijken wat er mogelijk is met je huidige woning. Voor de één is een nieuw kleurtje verf op de muur voldoende om weer blij te zijn met je huis, maar voor een ander moet er meer gebeuren om je weer helemaal thuis te voelen. Denk ook eens na over een visgraat vloer, want met deze vloer geef je je huis een hele nieuwe look.

Breng je wensen in kaart

Een nieuwe plant en een nieuw kleed in je woonkamer is natuurlijk heel erg leuk, maar als je echt een nieuwe look wil is dit niet genoeg. Als je echt een flinke verandering in je woning wil is een visgraat vloer een super goed idee. Met deze vloer ziet je huis er helemaal fris uit en het past bij ieder interieur. Zet een visgraat vloer dus sowieso op je lijst met wensen voor je nieuwe woning en bedenk wat je verder allemaal wil veranderen. Denk na over de basiskleuren en maak een goed lichtplan. Als je je wensen in kaart hebt gebracht kan je gericht aan de slag.

Kies de juiste visgraat vloer

Nu begint het leuke gedeelte van het werk, namelijk het uitzoeken van je nieuwe spullen en materialen. Het is slim om te beginnen met de visgraat vloer, omdat dit de basis wordt van je woning. Er zijn heel veel keuzes te maken op het gebied van de planken. Er zijn ontzettend veel kleurtinten waaruit je kan kiezen en ook qua houttekening op de planken kan je uit diverse opties kiezen. Daarnaast kan je een visgraat vloer in allerlei formaten plank verkrijgen. Verdiep je dus goed in de mogelijkheden en kies voor de vloer die helemaal bij jou past.

Aan de slag in huis

Als je de perfecte visgraat vloer hebt gekozen is het zaak om de rest van je inrichting samen te stellen. Het is nu erg handig als je een wensenlijst hebt gemaakt, want daarmee kan je gericht aan de slag. Bij een visgraat vloer passen vrijwel alle denkbare stijlen, dus je kan ongeremd voor de sfeer kiezen die bij jou past. Wat je smaak ook is, met een visgraat vloer geef je je huis een frisse look.

Geef een reactie