Wie de schoen past…

Mijn doel van deze blog is om zoveel mogelijk informatie te verstrekken over zoveel mogelijk verschillende onderwerpen. Als ik een onderwerp beschrijf in mijn blog heb ik meestal meerdere pagina’s bezocht om meer te weten te komen over het onderwerp waar ik over schrijf. Dat heb ik dit keer ook gedaan met mijn onderwerp: Nubikk

Waarom over Nubikk?
Hieronder zal ik beschrijven waarom ik daar voor heb gekozen. De grootste reden is dat ik het leuk vind dat het een schoenenmerk is van Nederlandse bodem terwijl dit misschien niet af te zien is aan de ontwerpen die ze op de markt brengen.

Wie?

Nubikk is dus een Nederlands schoenenmerk. Het maakt Nubikk dames en Nubikk heren. Het merk bestaat nog niet zo heel lang aangezien het pas is opgericht in 2012. Ze hebben voor de schoenenmarkt een vrij specifieke visie. Een visie die waarschijnlijk ook lang niet door andere merken zal worden gedeeld. Nubikk wil de schoenen vooral simpel houden. Niet te veel ingewikkelde details of prints.

Ze vinden het vooral belangrijk dat de schoenen comfortabel te dragen zijn en toch ook een stijlvolle uitstraling hebben. Wat ik zelf een grappig weetje vind is dat hoge hakken en oncomfortabele schoenen niet binnen die visie passen. Dat is toch weer een geluid dat je niet vaak hoort in de mode-industrie. Verder is het leuk dat ze altijd een knipoog hebben naar de streetstyle van Nederlandse bodem. Je ziet dit vooral terug in de uitstraling van de schoen.

Wat veel mensen niet weten is dat Nubikk veel meer soorten schoenen maakt dan alleen de sneakers zo hebben ze bijvoorbeeld ook boots of laarsjes. Eigenlijk hebben ze voor elk wat wils. Ook daarmee gaan ze lekker met de tijd mee.

Man of vrouw

Waar je zit dat veel merken zich richten op het maken van schoenen voor óf mannen óf vrouwen richt Nubikk zich dus op beide doelgroepen. Het leuke is dat ze voor beide doelgroepen dezelfde visie lijken uit te dragen.

Stijlvol

Zeker! Hoewel ik eerder al heb gemeld dat ze zich vooral op het dragen van comfortabele en relaxte schoenen richten, zijn ze ook zeker een fashion merk. Ze hebben dan ook zeker niet op hun ‘fashion’ gedeelte ingeleverd en zien de schoenen er gelikt uit.
Als je een paar schoenen van Nubikk koopt, weet je zeker dat ze lekker lopen maar ook dat je er netjes en stijlvol bij loopt.
Nieuwsgierig geworden naar de schoenen? Neem dan online even een kijkje!

Geef een reactie