Ergonomische bureaustoelen ideaal voor tijdens het werk

Een aantal maanden geleden heb ik voor het eerst twee ergonomische bureaustoelen aangeschaft voor thuis en op het werk. Ik merkte namelijk dat ik veel last kreeg van mijn onderrug en van mijn nek en dit kwam omdat ik niet de juiste houding aannam tijdens het werken. Ik heb een kantoorbaan en hierom zit ik het grootste gedeelte van de dag. Zonder dat je het merkt zit je uren achter elkaar en mijn houding was niet al te best. Ik kreeg klachten en ben daarmee naar de fysiotherapeut gegaan. Hij gaf aan dat een ergonomische bureaustoel voor mij een geschikte oplossing zou zijn! En inderdaad, sinds ik deze bureaustoel heb aangeschaft heb ik bijna geen klachten meer. Maar wat voor ergonomische bureaustoelen zijn er allemaal? En waar dien je allemaal op te letten bij de aanschaf ervan? Daar ga ik je nu meer over vertellen!

Een ergonomische bureaustoel draagt bij aan een goede houding

Ik heb mijn bureaustoel aangeschaft bij Bureaustoel24. Deze winkel heeft een ontzettend groot aanbod waardoor je altijd een leuk en geschikt model kunt vinden. Zo kun je een keuze maken uit veel verschillende modellen en varianten. Let hierbij op dat je een keuze maakt die het best aansluit bij jouw behoeften. Kijk bijvoorbeeld naar of de bureaustoel armleuningen heeft, tot welk gewicht de stoel geschikt is, welke lichaamslengte geschikt is voor de stoel en of je bijvoorbeeld een neksteun prefereert. Al deze wensen kun je bij Bureaustoel24 opgeven en zo blijft er vanzelf een selectie stoelen over die aan jouw wensen en eisen voldoet. Ook wanneer jouw bureaustoel toch niet geschikt is in jouw situatie, kun je deze bij Bureaustoel24 gemakkelijk retour sturen. Daarbij is hun service ontzettend goed en medewerkers staan je graag te woord. Zo krijg je de hulp die jij nodig hebt! Ik kan mij namelijk voorstellen dat het niet altijd even makkelijk is om de juiste ergonomische bureaustoel uit te kiezen. 

Groot aanbod bij Bureaustoel24

Naast bovengenoemde eigenschapen zijn er nog veel meer verschillen aan te wijzen. Zo worden ergonomische bureaustoelen gemaakt van verschillende materialen, kleuren, met of zonder wieltjes, met of zonder armleuningen, neksteunen en verschillende standen. Daarbij stimuleert dit soort bureaustoelen de beweging in het lichaam waardoor je zult merken dat het lichaam hier beter op reageert. Het leuke vind ik dat als je eenmaal een geschikte stoel hebt geselecteerd, deze vrijwel altijd in meerdere kleuren te verkrijgen is. Zo kun je dus kiezen voor een zakelijke, strakke uitstraling, maar wanneer je thuiswerkt kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor een afwijkende kleur! Ik zou je in ieder geval willen aanraden om voordat je de stoel aanschaft in gesprek te gaan met de verkopende partij. Bij Bureaustoel24 bijvoorbeeld staat iedereen je graag te woord waardoor je een goede onderbouwde keuze kunt maken. 

0 Comments

Add Yours →

Geef een reactie