Een huisman met 20 verschillende banen

Als man van het huis wordt er altijd van je verwacht dat je allerlei taken op je neemt. Zo ben je de chauffeur voor de sporten van je kinderen, zo ga je als sterke man mee met je vrouw boodschappen doen, zorg je er voor dat alle klussen rondom het huis goed worden uitgevoerd en zorg je buiten je thuisfront om ook nog eens voor brood op de plank. Ja, voor de mannen kan het soms ook allemaal wel een beetje veel zijn. Daarnaast zijn mannen nou eenmaal types die ook nog graag aan zichzelf willen denken en dat dan ook doen doormiddel van sporten of met vrienden de kroeg in om een biertje te drinken. Vrouwen zijn wat dat betreft flexibeler als het gaat om het huishouden en vinden het niet erg om zichzelf weg te cijferen.

 

 

Vrouwlief heeft een idee

Zoals altijd begint mijn vrouw vragen te stellen met “allerliefste schat van mij, wil jij…” Zo gaat het al sinds dag 1 van de geboorte van onze oudste zoon. Soms moet ik er wel een beetje om lachen maar na een hele lange werkdag heb ik gewoon eigenlijk helemaal geen zin om dat soort vragen te beantwoorden. A fijn, vrouwlief wil graag een extra wand tussen de kinderkamers omdat de kinderen nu wat ouder worden en zij ook recht hebben op privacy. Al heb ik de kinderen er zelf nog niet eens over gehoord hoor maar vrouwlief wilt het maar al te graag.
Dus daar ging manlief weer, onderweg naar de bouwmarkt gipsplaten halen die bij aankomst uiteraard niet op voorraad waren. Ik besloot maar eens te gaan kijken op internet, die troep in mijn auto en dat gesjouw de auto in en de auto uit had ik ook niet veel trek in.
Op internet worden de gipsplaten in allerlei maten aangeboden wat dus weer veel zaagwerk scheelt en daarbij hoef ik niet te sjouwen met de platen en blijft mijn auto gewoon schoon en heel. Goede oplossing, al dacht ik het zelf.

 

 

 

Bezorging van de gipsplaten

Ik was vooral benieuwd hoe het werd bezorgd. Soms tref je dingen via het internet niet altijd even goed aan. Gelukkig was het ditmaal wel erg netjes gedaan. De verpakkingsmaterialen zorgde ervoor dat de platen naar boven konden zonder een heel waas aan stof achter mij te laten en mijn vrouw vond het plastic ook fijner vastpakken dan de plaat zelf.
Daarnaast waren de platen allemaal heel aangekomen en kreeg ik zelfs nog een korting bon voor de volgende bestelling. Top geregeld.

Geef een reactie