Een hele fijne familie reunie

Als iemand aan mij vraagt waar ik echt van kan genieten en mij echt gelukkig voel is wanneer mijn complete familie bij elkaar is. Het is wel lastig aangezien onze familie bestaat uit bijna 60 personen! Uiteraard is een deel aangetrouwd en de kinderen tellen uiteraard ook mee. Al hoewel we het elk jaar proberen is het tot nu toe nog maar 2 keer gelukt.
Het is ook niet mogelijk om met zijn alle kerst te vieren, daar is de groep gewoon simpelweg veel te groot voor. We zijn wel close en hebben ook een familiegroep whatsapp en bellen we regelmatig even een rondje om te vragen hoe het gaat.

Een locatie voor een familiefeest

Dit jaar besloten we om een locatie af te huren zodat we wel met zijn alle ergens kunnen afspreken. Bij het opzoeken van zaal verhuur kwam ik op verschillende mogelijkheden uit in verschillende prijsklassen. Het was bij de éen wel mogelijk om een lunch af te nemen en bij de andere ging het alleen om de locatie. We zijn met een gigantische groep en ik weet dat veel familieleden het erg leuk vinden om zelf hapjes te maken dus ik besloot op zoek te gaan naar een zaal verhuur zonder lunch. Koffie en thee wilde ik wel graag op locatie, dat is gewoon weg lastig om mee te nemen.
In het weekend is gewoon het handigste wat dus ook een behoorlijke beperking gaf in mijn zoektocht. De locatie zelf van de zaal verhuur is ook wel belangrijk aangezien we niet met zijn alle minimaal 1 uur moesten reizen om er te komen. Het was een lastige zoektocht maar uiteindelijk hadden we een locatie gevonden.

Groot feest

Zoals verwacht werd het een groot feest. Iedereen had 3 verschillende hapjes gemaakt en we kwamen uiteindelijk om in de hapjes en de drankjes. De kinderen hadden een eigen speelhoek op locatie en de koffie en thee werd zeer netjes verzorgd. Het hele feest heeft uiteindelijk 25 euro per persoon gekocht. Dit is inclusief eten, locatie, benzinekosten en decoratie. We hebben besloten deze locatie, ergens in Utrecht, zeker te onthouden en dit jaarlijks te doen.
We kregen van de locatie zelf ook veel informatie mee en een korting bon van 50 euro die wij de volgende keer konden gebruiken. Het waren hartelijke dames die daar in dienst zijn.
We boden de dames ook aan om een hapje en een drankje te pakken maar dit sloegen ze vriendelijk af. Ze zeiden dat ze op dieet waren maar volgens mij mogen ze dat gewoon niet aannemen van de baas.

Geef een reactie