Zijn last minute cadeau vind je online

Ben jij zijn verjaardag, jullie jubileum of een andere feestdag een beetje vergeten en heb je nog geen cadeau? Geen zorgen, dat gebeurt de beste. Om heel eerlijk te zijn, dit gebeurd mij bijna elke keer weer. Daarom ben ik ook een expert in het regelen van last minute cadeaus. Dit doe ik 9 van de 10 keer op het internet. In deze blog deel ik een aantal ideeën en tips met jullie voor als je net zo’n vergeetachtig persoon bent als ik.

Snelle bezorging red je leven

Denk je dat je te laat bent om online iets te bestellen? Dat hoeft niet perse zo te zijn. Vroeger hadden alle webwinkels standaard een bezorgtijd van minstens 3 werkdagen. Tegenwoordig hebben de bezorgdiensten een flinke upgrade gekregen. Veel webshops hebben nu standaard een snellere bezorging of een optie voor “express” bezorgen. Misschien moet je hier iets meer voor betalen, maar je kunt het dan soms wel nog dezelfde dag in huis hebben. Laatst wilde ik voor valentijnsdag bijvoorbeeld een trui bestellen voor mijn vriend. Ik begon pas een dag van te voren met zoeken dus ik had de hoop eigenlijk al een beetje opgegeven. Maar toen googlede ik gewoon op “truien heren” en “snelle levering” en ik kreeg zat opties. Ik bestelde het net iets voor middernacht en de volgende middag werd er al aangebeld door de postbezorger. Zo snel kan het gaan! Ik was zo precies op tijd voor valentijnsdag en hoefde mijn vriend niet teleur te stellen.

Online uitstapjes boeken

Wil je liever niet afhankelijk van een postbezorger? Geen probleem, er zijn genoeg opties voor cadeaus die niet bezorgd hoeven te worden. En ja, deze cadeaus kun je ook gewoon online regelen dus je hoeft hier niet voor de deur uit. Ik heb het over leuke uitstapjes. Op internet heb je honderden mogelijkheden om leuke uitstapjes of activiteiten te boeken. Zo kun je tickets kopen voor de bioscoop, een hotel boeken voor een nachtje weg of een tegoedbon scoren voor de spa. Zoals je al merkt, de keuze is reuze! Via het internet zijn bijna alle uitstapjes wel te organiseren en dit is misschien nog wel leuker dan een normaal cadeau. Het is een stuk origineler dan alweer die ene parfum of nog een overhemd.  Je maakt samen met je vriend een leuke herinnering en bovendien heb jij er zelf ook nog wat aan. Want als je vriend twee kaartjes voor die leuke film krijgt, neemt ie jou natuurlijk mee!

Beter laat dan nooit

Wil je toch echt iets bestellen wat niet op tijd binnen gaat zijn? Maak je geen zorgen, er is dan geen man overboord. Als je het op een leuke manier brengt dat je cadeau wat vertraging heeft, zal je vriend het vast en zeker geen enkel probleem vinden. Je kunt op je computer bijvoorbeeld een leuke tegoedbon maken en die uitprinten. Geef er dan nog een leuk kleinigheidje bij, zoals zijn favoriete snack, en hij is waarschijnlijk helemaal tevreden!

Geef een reactie