LED high bay is ideaal voor je magazijn

Als je eigenaar bent van een groot magazijn, dan maak je flink kosten. Natuurlijk heb je je personeel, alle rekken en het materieel, maar denk ook eens aan de verlichting. De verlichting zal ervoor zorgen dat je iedere maand een flinke energierekening kunt verwachten. En als je dan ook nog te maken hebt met hoeken in het magazijn die alsnog niet (voldoende) verlicht worden, dan wordt het tijd om hier nog eens goed over na te denken. Bestel LED high bay lampen voor in je magazijn en je hebt de perfecte verlichting die ook nog eens je energierekening naar beneden zal brengen. Hoe dat kan? LED high bay lampen zijn enorm energiezuinig en gaan jarenlang mee. 

LED high bay lampen zijn ideaal voor ieder magazijn

Dankzij het heldere licht heb je geen problemen meer met het lezen van barcodes en kun je nog efficiënter te werk gaan. Kies LED high bay lampen en je hebt altijd direct licht in je magazijn. LED lampen hoeven namelijk niet op te warmen. Ze staan aan of ze staan uit. Toch is er ook een tussenweg te vinden. Vind je het prettig als het licht gedimd kan worden? Kijk dan op de site voor de mogelijkheden.

En wat moet ik voor de kapschuur?

In de winter gebruiken veel gemeentes kapschuren of vergelijkbare constructies voor het laden van wegenzout. Dit gebeurt veelal in het donker en dat kan natuurlijk gevaarlijke situaties opleveren. Wanneer een gemeente ervoor kiest om waterdichte LED high bay lampen te plaatsen in de kapschuur komt dit de veiligheid van het werken zeer ten goede. De lampen zijn waterdicht en kunnen tegen lage temperaturen. Op de website kun je precies zien welke lampen voor welke toepassingen geschikt zijn. De specificaties per lamp zijn zeer uitgebreid en zullen je alle nodige informatie verschaffen.

Bestel je lampen online

Dankzij de perfect uitgeschreven specificaties voor alle lampen kun je de LED high bay lampen heel goed online bestellen. Je weet immers precies wat je bestelt. Heb je toch vragen? Dan zijn er meerdere mogelijkheden om contact te krijgen met de klantenservice. Je communiceert op de manier die het best bij jou past. Via de telefoon, whatsapp of via mail. Je zult altijd de antwoorden krijgen waar je naar op zoek bent. Bestel je op een werkdag voor 22.00 uur 's avonds? Dan heb je de lampen al de volgende dag in huis. Is er een afwijking in de levertijd, dan zal ook deze online worden aangegeven.

Geef een reactie